Villa Park MED & SPA to najlepszy Hotel Spa w Ciechocinku – dwa baseny, własna tężnia, duża strefa Saltaris Spa. Zobacz najnowsze promocje – zapraszamy!

Zamów potrawy na Wielkanoc!

Zapraszamy do korzystania ze specjalnie skomponowanego Menu Świątecznego – tym razem w formie cateringu!

Drodzy Goście,

Specjalna oferta Cateringu Wielkanocnego już dostępna!

Zaplanujcie rodzinne święta w gronie najbliższych, spędźcie przyjemnie i bezpiecznie ten szczególny czas.

Zamówcie wyjątkowe dania w wykonaniu kucharzy najlepszej Restauracji w Ciechocinku według portalu Tripadvisor!

Zamówienia można składać do 1 kwietnia do godz. 16:00 i odbierać je osobiście w Villa Park Med&SPA do 3 kwietnia do godz. 18:00.

Zapraszamy do składania zamówień:

Menu II

Dania gorące

  • Barszcz biały z kluseczkami lanymi
  • Biała kiełbasa duszona w cebuli
  • Pieczony kurczak kukurydziany z kopytkami i buraczkami w miodzie

Zimne

  • Suche kiełbasy z chrzanem
  • Jajka faszerowane (kaparami, łososiem)
  • Pasztet z królika z orzechami
  • Roladki ze schabu z musem brokułowym
  • Filet z indyka faszerowany brzoskwiniami
  • Sałatka z jajkiem i warzywami
  • Sałatka z grillowanym kurczakiem

Deser

  • Mazurki, babki, sernik

Cena zestawu 80 pln / osoba
Minimum 4 zestawy

Menu I

Dania gorące

  • Żurek z grzybami i jajkiem
  • Pieczona biała kiełbasa z ćwikłą
  • Kaczka pieczona na modrej kapuście z kluskami śląskimi

Zimne

  • Suche kiełbasy z chrzanem
  • Jajka faszerowane (tuńczykiem, pieczarkami)
  • Pasztet domowy z żurawiną
  • Roladki z szynki z sałatką jarzynową
  • Polędwiczka wieprzowa faszerowana szparagami
  • Sałatka z serem pleśniowym
  • Sałatka z tuńczykiem

Deser

  • Mazurki, babki, szarlotka

Cena zestawu 80 pln / osoba
Minimum 4 zestawy

Dania A'la Carte

  • Żurek kujawski z jajkiem – 15 pln
  • Łosoś zapiekany w śmietanie na puree ziemniaczanym z limonką i warzywami – 50 pln
  • Kaczka pieczona w sosie pomarańczowym z kluskami śląskimi – 50 pln
  • Pierogi z gęsiną – 20 pln (6 szt.)
  • Udo z gęsi confit na gnocchi ziemniaczanym z sosem żurawinowym i sałatką z buraczków – 50 pln

 

  • CHLEB FIRMOWY – 35 pln
  • OLIWA Z DODATKAMI – 35 pln

 

menu wielkanocne - oferta cateringowa

Wina

Wina białe

  • Varvaglione V5 Malvasia del Salento but. 0,75l – 60 pln
    Puglia – Włochy Szczep: Malvasia
    Dominujące nuty to owoce tropikalne połączone z miodem i wanilią. Usta uderzają świeżością i równowagą a jednocześnie miękkością. Dobrze zbudowane, harmonijne i trwałe, przyjemne w piciu i delikatne. W ustach świeże, soczyste. Idealne na aperitif oraz do owoców morza.
  • Reichsgraf von Kesselstatt RK Riesling – 75 pln
    Mosel-Saar-Ruwer – Niemcy Szczep: Riesling
    Zachęcający aromat gruszek, jabłek, cytryny, moreli, brzoskwini. Kwasowość balansująca z delikatna słodyczą. Pasuje do aperitif, ryb, przekąsek warzywnych, drobiu, białych mięs, kuchni orientalnej, miękkich serów krowich i owczych. Wino półwytrawne.

Wina czerwone

  • Varvaglione V5 Primitivo del Salento but. 0,75l – 60 pln
    Puglia – Włochy Szczep: Primitivo
    Pachnące czerwonymi owocami jagodowymi oraz czereśniami. W smaku miękkie, o umiarkowanej ilości tanin ze śliwkowo-malinowym posmakiem. Potrawy z czerwonego mięsa, dziczyzny, makarony z bogatymi sosami, dania z dodatkiem pikantnych przypraw.
  • Ken Forrester Petit Pinotage but. 0,75 – 75 pln
    Stellenbosch – RPA Szczep: Pinotage
    Klasyczne aromaty Pinotage pikantnej morwy, śliwki i wiśni, wsparte dymnymi niuansami bekonu. Soczysty, z miękkim podniebieniem i smaczną koncentracją owoców. Doskonałe do dań z grilla, również na każdą „wesołą” okazję.

Zapraszamy do składania zamówienia

Zamówienia można składać do 1 kwietnia do godz. 16:00 i odbierać je osobiście w Villa Park Med&SPA do 3 kwietnia do godz. 18:00.