illustration grape
  • overnight stay in a comfortable room
  • buffet breakfast
  • free parking
  • cookies in the room
  • unlimited access to the Saltaris SPA zone
  • unlimited access to the Cardio Studio
  • Christmas Eve dinner from 100 PLN net / person – menu below!
The cost of an overnight stay in a double room is 280 PLN net / person
  • Preludium Restaurant with a view of Zdrojowy Park
  • Delicious dishes served
  • Extensive complementary buffet
  • Mulled wine on arrival
  • Live music with the option to sing carols together
  • Themed evenings
  • Warming treatments at the SPA
* Additional charges apply

Po wspólnej kolacji wigilijnej warto przedłużyć świąteczny nastrój chwilą relaksu. Goście Villa Park MED & SPA mogą skorzystać z przestronnej strefy Saltaris Spa – z basenami solankowymi, jacuzzi, saunami i tężnią solankową, która pozwala odetchnąć pełną piersią i wyciszyć się po intensywnym roku. Dla tych, którzy chcą zadbać o zdrowie i regenerację, dostępna jest również Klinika Rehabilitacji Strukturalnej, oferująca specjalistyczne terapie i nowoczesną fizjoterapię.

Vouchery do Saltaris Spa lub Kliniki Rehabilitacji mogą być także doskonałym pomysłem na świąteczny prezent lub formę podziękowania dla pracowników – upominkiem, który wspiera dobre samopoczucie i pozwala rozpocząć nowy rok z nową energią.

CHRISTMAS EVE SET MENU – 100 PLN net / person
• Beetroot soup with dumplings
• Fried carp with stuffed cabbage and mushroom puree
• Cheesecake with a tear
• Dried fruit compote / Water

CHRISTMAS EVE SET MENU – 150 PLN net / person


OPTION NO. 1
• Herring under a fur coat
• Cream of leek soup with croutons
• Baked salmon on potato pancakes with vegetable ratatouille
• Apple pie with cinnamon ice cream
• Dried fruit compote / Water


OPTION NO. 2
• Ricotta cheese terrine with sun-dried tomatoes
• Cream of mushroom soup with sour cream
• Trout fillet breaded in almonds on celery-potato puree with boiled vegetables
• Carrot cake with mango sauce
• Dried fruit compote / Water


OPTION NO. 3
• Fish pâté with Cumberland sauce
• Cream of zucchini soup with almond flakes
• Pike-perch in boletus sauce with rice and vegetables
• Crème brûlée
• Dried fruit compote / Water


OPTION NO. 4
• Carp in aspic with raisins
• Mushroom soup with noodles
• Rolled salt fish with spinach on mashed potatoes with cheese sauce and vegetables
• Poppy seed cake
• Dried fruit compote / Water

CHRISTMAS EVE SUPPLEMENTARY BUFFET MENU – 90 PLN net / person
• Herring in tartar sauce
• Roasted meats
• Trout fillet in aspic
• Tuna salad
• Vegetable salad
• Fish in Greek sauce
• Fish in batter in marinade
• Marinades
• Bread / Butter
 
CHRISTMAS EVE SUPPLEMENTARY BUFFET MENU – 90 PLN net / person
• Roasted meats
• Herring in oil with onion and sun-dried tomatoes
• Fish roulades (cod, salmon, carp)
• Vegetable salad
• Carp in aspic with raisins and almonds
• Potato salad with herring
• Salad with crab sticks
• Salad with feta cheese
• Poppy seed noodles
• Filleted fruit
• Pickled mushrooms, pickled pepper
• Gherkins
• Bread / Flavored butter

 

Contact us!

Wigilia firmowa i prezenty dla pracowników mogą tworzyć spójną całość. Po wspólnej kolacji w Villa Park MED & SPA możesz w symboliczny sposób podziękować zespołowi za cały rok, wręczając vouchery na pobyt, relaks w Saltaris SPA lub zabiegi w Instytucie MED & SPA. To prezent, który działa z opóźnionym „efektem wow” – pozwala wrócić do Ciechocinka w wybranym terminie, na chwilę zwolnić tempo, zadbać o zdrowie i odpocząć w otoczeniu Parku Zdrojowego.