Villa Park MED & SPA to najlepszy Hotel Spa w Ciechocinku – dwa baseny, własna tężnia, duża strefa Saltaris Spa. Zobacz najnowsze promocje – zapraszamy!

Firmowe spotkania wigilijne

Zbliżają się Święta Bożego Narodzenia. To czas spotkań przy uroczyście nakrytym stole, pełnym świątecznych smaków i aromatów. Spotkaj się ze swoim zespołem i w świątecznej atmosferze podziękuj za miniony rok. Zadbamy o każdy szczegół i sprawimy, że ten dzień będzie należał do niezapomnianych!

Zaplanuj spotkanie świąteczne w najsłynniejszym uzdrowisku w Polsce, w hotelu Villa Park MED&SPA!

Polecamy ofertę Hotelu Villa Park MED&SPA – niepowtarzalnego miejsca, którym zachwycisz swoich współpracowników lub kontrahentów.

Oferta z noclegiem obejmuje:

  • nocleg w komfortowym pokoju
  • śniadanie w formie bufetu
  • bezpłatny parking
  • ciasteczka w pokoju
  • nieograniczony dostęp do strefy Saltaris SPA
  • nieograniczony dostęp do Studio Cardio
  • kolacja Wigilijna od 100 zł netto / osoba – menu poniżej!

Koszt noclegu w pokoju 2 osobowym to 280 zł netto / osoba


Uroczysta kolacja wigilijna:

  • Restauracja Preludium z widokiem na Park Zdrojowy
  • Wyśmienite dania serwowane
  • Bogaty bufet uzupełniający

Z przyjemnością zorganizujemy dla Państwa dodatkowe atrakcje*

  • Grzaniec na powitanie
  • Muzykę na żywo z opcją wspólnego kolędowania
  • Wieczory tematyczne
  • Rozgrzewające zabiegi w SPA

* Atrakcje dodatkowo płatne

Poznaj nasze wigilijne menu

MENU WIGILIJNE SERWOWANE – 100 pln netto / osoba
• Barszcz z uszkami
• Karp smażony z gołąbkiem z puree z grzybami
• Sernik z łezką
• Kompot z suszu / Woda

MENU WIGILIJNE SERWOWANE – 150 pln netto / osoba
PROPOZYCJA NR 1
• Szuba ze śledzia
• Zupa krem z porów z grzankami
• Łosoś pieczony na plackach ziemniaczanych z ratatulle warzywnym
• Szarlotka z lodami cynamonowymi
• Kompot z suszu / Woda

PROPOZYCJA NR 2
• Terrina z serka ricotta z suszonymi pomidorami
• Zupa krem z grzybów z kwaśną śmietaną
• Filet z pstrąga panierowany w migdałach na puree ziemniaczano – selerowym z warzywami gotowanymi
• Ciasto marchewkowe z sosem mango
• Kompot z suszu / Woda

PROPOZYCJA NR 3
• Pasztet rybny z sosem cumberland
• Zupa krem z cukinii z płatkami migdałów
• Sandacz w sosie borowikowym z ryżem i warzywami
• Crème brûlée
• Kompot z suszu / Woda

PROPOZYCJA NR 4
• Karp w galarecie z rodzynkami
• Zupa grzybowa z łazankami
• Roladka z soli ze szpinakiem na puree ziemniaczanym z sosem serowym i warzywami
• Makowiec
• Kompot z suszu / Woda

MENU WIGILIJNE BUFET UZUPEŁNIAJĄCY – 90 pln netto / osoba
• Śledź w sosie tatarskim
• Mięsa pieczone
• Filet z pstrąga w galarecie
• Sałatka z tuńczykiem
• Sałatka jarzynowa
• Ryba w sosie greckim
• Ryba w cieście w zalewie
• Marynaty
• Pieczywo / Masło

MENU WIGILIJNE BUFET UZUPEŁNIAJĄCY – 90 pln netto / osoba
• Mięsa pieczone
• Śledź w oleju z cebulą i suszonymi pomidorami
• Rolady rybne (dorsz, łosoś, karp)
• Sałatka jarzynowa
• Karp z rodzynkami i migdałami w galarecie
• Sałatka ziemniaczana ze śledziem
• Sałatka z paluszkami krabowymi
• Sałatka z serem feta
• Kluski z makiem
• Owoce filetowane
• Grzyby w occie, papryka w occie
• Korniszony
• Pieczywo / Masło smakowe

Skontaktuj się z nami!

Sprawdź ofertę
tel.: 54 416 41 00
konferencje@villapark.pl