Zbliżają się Święta Bożego Narodzenia. To czas spotkań przy uroczyście nakrytym stole, pełnym świątecznych smaków i aromatów. Spotkaj się ze swoim zespołem i w świątecznej atmosferze podziękuj za miniony rok. Zadbamy o każdy szczegół i sprawimy, że ten dzień będzie należał do niezapomnianych!
Zaplanuj spotkanie świąteczne w najsłynniejszym uzdrowisku w Polsce, w hotelu Villa Park MED&SPA!
Polecamy ofertę Hotelu Villa Park MED&SPA – niepowtarzalnego miejsca, którym zachwycisz swoich współpracowników lub kontrahentów.
Oferta z noclegiem obejmuje:
nocleg w komfortowym pokoju
śniadanie w formie bufetu
bezpłatny parking
ciasteczka w pokoju
nieograniczony dostęp do strefy Saltaris SPA
nieograniczony dostęp do Studio Cardio
kolacja Wigilijna od 100 zł netto / osoba – menu poniżej!
Koszt noclegu w pokoju 2 osobowym to 280 zł netto / osoba
Uroczysta kolacja wigilijna:
Restauracja Preludium z widokiem na Park Zdrojowy
Wyśmienite dania serwowane
Bogaty bufet uzupełniający
Z przyjemnością zorganizujemy dla Państwa dodatkowe atrakcje*
Grzaniec na powitanie
Muzykę na żywo z opcją wspólnego kolędowania
Wieczory tematyczne
Rozgrzewające zabiegi w SPA
* Atrakcje dodatkowo płatne
Poznaj nasze wigilijne menu
MENU WIGILIJNE SERWOWANE – 100 pln netto / osoba
• Barszcz z uszkami
• Karp smażony z gołąbkiem z puree z grzybami
• Sernik z łezką
• Kompot z suszu / Woda
MENU WIGILIJNE SERWOWANE – 150 pln netto / osoba PROPOZYCJA NR 1
• Szuba ze śledzia
• Zupa krem z porów z grzankami
• Łosoś pieczony na plackach ziemniaczanych z ratatulle warzywnym
• Szarlotka z lodami cynamonowymi
• Kompot z suszu / Woda
PROPOZYCJA NR 2
• Terrina z serka ricotta z suszonymi pomidorami
• Zupa krem z grzybów z kwaśną śmietaną
• Filet z pstrąga panierowany w migdałach na puree ziemniaczano – selerowym z warzywami gotowanymi
• Ciasto marchewkowe z sosem mango
• Kompot z suszu / Woda
PROPOZYCJA NR 3
• Pasztet rybny z sosem cumberland
• Zupa krem z cukinii z płatkami migdałów
• Sandacz w sosie borowikowym z ryżem i warzywami
• Crème brûlée
• Kompot z suszu / Woda
PROPOZYCJA NR 4
• Karp w galarecie z rodzynkami
• Zupa grzybowa z łazankami
• Roladka z soli ze szpinakiem na puree ziemniaczanym z sosem serowym i warzywami
• Makowiec
• Kompot z suszu / Woda
MENU WIGILIJNE BUFET UZUPEŁNIAJĄCY – 90 pln netto / osoba
• Śledź w sosie tatarskim
• Mięsa pieczone
• Filet z pstrąga w galarecie
• Sałatka z tuńczykiem
• Sałatka jarzynowa
• Ryba w sosie greckim
• Ryba w cieście w zalewie
• Marynaty
• Pieczywo / Masło
MENU WIGILIJNE BUFET UZUPEŁNIAJĄCY – 90 pln netto / osoba
• Mięsa pieczone
• Śledź w oleju z cebulą i suszonymi pomidorami
• Rolady rybne (dorsz, łosoś, karp)
• Sałatka jarzynowa
• Karp z rodzynkami i migdałami w galarecie
• Sałatka ziemniaczana ze śledziem
• Sałatka z paluszkami krabowymi
• Sałatka z serem feta
• Kluski z makiem
• Owoce filetowane
• Grzyby w occie, papryka w occie
• Korniszony
• Pieczywo / Masło smakowe
Strona korzysta z plików cookie aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Możesz samodzielnie określić warunki przechowywania lub dostępu mechanizmu cookie w Twojej przeglądarce. Brak zmiany ustawień przeglądarki oznacza zgodę na ich użycie.