Zapraszamy do korzystania ze specjalnie skomponowanego Menu Świątecznego – tym razem w formie cateringu!
Drodzy Goście,
Specjalna oferta Cateringu Wielkanocnego już dostępna!
Zaplanujcie rodzinne święta w gronie najbliższych, spędźcie przyjemnie i bezpiecznie ten szczególny czas.
Zamówcie wyjątkowe dania w wykonaniu kucharzy najlepszej Restauracji w Ciechocinku według portalu Tripadvisor!
Zamówienia można składać do 1 kwietnia do godz. 16:00 i odbierać je osobiście w Villa Park Med&SPA do 3 kwietnia do godz. 18:00.
Zapraszamy do składania zamówień:
recepcja@villapark.pl
54 416 41 00
Menu I
Dania gorące
Żurek z grzybami i jajkiem
Pieczona biała kiełbasa z ćwikłą
Kaczka pieczona na modrej kapuście z kluskami śląskimi
Zimne
Suche kiełbasy z chrzanem
Jajka faszerowane (tuńczykiem, pieczarkami)
Pasztet domowy z żurawiną
Roladki z szynki z sałatką jarzynową
Polędwiczka wieprzowa faszerowana szparagami
Sałatka z serem pleśniowym
Sałatka z tuńczykiem
Deser
Mazurki, babki, szarlotka
Cena zestawu 80 pln / osoba
Minimum 4 zestawy
Menu II
Dania gorące
Barszcz biały z kluseczkami lanymi
Biała kiełbasa duszona w cebuli
Pieczony kurczak kukurydziany z kopytkami i buraczkami w miodzie
Zimne
Suche kiełbasy z chrzanem
Jajka faszerowane (kaparami, łososiem)
Pasztet z królika z orzechami
Roladki ze schabu z musem brokułowym
Filet z indyka faszerowany brzoskwiniami
Sałatka z jajkiem i warzywami
Sałatka z grillowanym kurczakiem
Deser
Mazurki, babki, sernik
Cena zestawu 80 pln / osoba
Minimum 4 zestawy
Dania A'la Carte
Żurek kujawski z jajkiem – 15 pln
Łosoś zapiekany w śmietanie na puree ziemniaczanym z limonką i warzywami – 50 pln
Kaczka pieczona w sosie pomarańczowym z kluskami śląskimi – 50 pln
Pierogi z gęsiną – 20 pln (6 szt.)
Udo z gęsi confit na gnocchi ziemniaczanym z sosem żurawinowym i sałatką z buraczków – 50 pln
CHLEB FIRMOWY – 35 pln
OLIWA Z DODATKAMI – 35 pln
Wina
Wina białe
Varvaglione V5 Malvasia del Salento but. 0,75l – 60 pln
Puglia – Włochy Szczep: Malvasia
Dominujące nuty to owoce tropikalne połączone z miodem i wanilią. Usta uderzają świeżością i równowagą a jednocześnie miękkością. Dobrze zbudowane, harmonijne i trwałe, przyjemne w piciu i delikatne. W ustach świeże, soczyste. Idealne na aperitif oraz do owoców morza.
Reichsgraf von Kesselstatt RK Riesling – 75 pln
Mosel-Saar-Ruwer – Niemcy Szczep: Riesling
Zachęcający aromat gruszek, jabłek, cytryny, moreli, brzoskwini. Kwasowość balansująca z delikatna słodyczą. Pasuje do aperitif, ryb, przekąsek warzywnych, drobiu, białych mięs, kuchni orientalnej, miękkich serów krowich i owczych. Wino półwytrawne.
Wina czerwone
Varvaglione V5 Primitivo del Salento but. 0,75l – 60 pln
Puglia – Włochy Szczep: Primitivo
Pachnące czerwonymi owocami jagodowymi oraz czereśniami. W smaku miękkie, o umiarkowanej ilości tanin ze śliwkowo-malinowym posmakiem. Potrawy z czerwonego mięsa, dziczyzny, makarony z bogatymi sosami, dania z dodatkiem pikantnych przypraw.
Ken Forrester Petit Pinotage but. 0,75 – 75 pln
Stellenbosch – RPA Szczep: Pinotage
Klasyczne aromaty Pinotage pikantnej morwy, śliwki i wiśni, wsparte dymnymi niuansami bekonu. Soczysty, z miękkim podniebieniem i smaczną koncentracją owoców. Doskonałe do dań z grilla, również na każdą „wesołą” okazję.
Zapraszamy do składania zamówienia
Zamówienia można składać do 1 kwietnia do godz. 16:00 i odbierać je osobiście w Villa Park Med&SPA do 3 kwietnia do godz. 18:00.
recepcja@villapark.pl
54 416 41 00